Synoptik

Som del af sammenlægningen af Synoptik og Smarteyes etablerede ALIVE et spændende heldagsevent på Odeon i Odense, hvor fokus var på både faglighed og fest.

Syn for sagen

600 medarbejdere fra hele landet blev samlet i Odense for at markere den spændende sammenlægning af de to brillefirmaer Synoptik og Smarteyes samt fejre deres imponerende resultater for året.

Programmet for dagen bestod i første omgang af en konference, hvor fokus var på de kerneværdier og målsætninger, der nu var et fælles anliggende for de to virksomheder.

Denne del af arrangementet blev båret frem af talks, oplæg og Q&A’s fra scenen, mens der i det tilstødende lokale var bygget et messeområde, hvor deltagerne kunne udforske en bred vifte af produkter, lige fra brillebrands til avanceret optikermaskiner.

gæster
0
virksomhed
0
typer af arrangement
0
eventyr by
0

Awardshow og fest

Efter de forskellige oplæg på scenen og i messeafdelingen ændrede arrangementet karakter fra fagligt til socialt event.

Aftenen bød på awardshow ledt an af de velkendte værter Lars og Lars fra Synoptik og Smarteyes.

Ud over uddelingen af priser, så optrådte bl.a. Benjamin Hav & Familien samt Medina. Som afslutning spillede Synoptiks egen DJ LT op til dans.

KUNDENS UDBYTTE:
  • To arrangementer til ét event
  • Fest og faglighed kombineret
  • En A-Z-løsning
  • Godt flow i løbet af hele dagen

Forskellige arrangementer ved samme event

I ALIVE oplever vi ofte, at vores kunder ønsker at kombinere det faglige med det sociale. Både på rejser ud i verden og til arrangementer af forskellig art i Danmark.

Vi har stor erfaring i at kombinere det faglige og det sociale, og uanset om I ønsker slå et teambuilding-arrangement sammen med en firmafest, eller I vil slutte jeres seminar med underholdning af forskellig art, så har vi ressourcerne til at få det til at ske.

Drømmer I om at skabe et uforglemmeligt øjeblik?

Så kontakt ALIVE og tag en snak med os om, hvordan vi indfrier lige præcis jeres ønsker og behov.

Ida Løfberg
CCO

Telefon: +45 29 11 34 77
ida.lofberg@alive.dk