90-års jubilæum

ALIVE hjalp i sommeren 2023 en stor, dansk virksomhed med at fejre 90-års jubilæum. Knap 5.000 medarbejdere deltog i festen, der var bygget op som en klassisk sommerfestival.

Et event for 5.000 forventningsfulde deltagere

Der kræver meget forberedelse og koordinering, når man har ansvaret for alt det praktiske, når en stor dansk virksomhed ønsker at fejre firmaet og sine medarbejdere med en dag, hvor alt skal klappe, og hvor alle skal have en sjov, hyggelig og fantastisk oplevelse.

ALIVE stod for sceneopbygning, sceneplan for de optrædende kunstnere, tematelte, madboder, barer, loungeområder og toiletter.

I ugerne op til den store dag byggede vi selve pladsen og sørgede naturligvis for at inkorporere kundens identitet i det overordnede look, så festivalen adskilte sig fra de mange sommerfestivaler, men alligevel gav deltagerne en følelse af genkendelighed.

Underholdning fra morgen til aften

Da den store dag endelig oprandt, sørgede ALIVE som en del af løsningen for, at alle deltagere blev transporteret til festivalpladsen, hvor en lang række kunstnere var linet op.

Signe Lindkvist holdt som konferencier programmet på sporet, og i løbet af dagen underholdt bl.a. Lukas Graham, Jada og Queen Machine de mange gæster fra den store scene, der fungerede som naturligt midtpunkt på festivalpladsen.

Når der ikke var musik på programmet, kunne gæsterne nyde de mange forskellige mad- og drikketilbud, der var placeret i boder rundt omkring på pladsen, ligesom tre dragqueens fra podcasten Dragcentralen vart booket til at afholde banko i et af de store telte.

sommerdag
0
deltagere
0
dragqueens
0
års virksomhedshistorie
0

Helt hjem afslutningen på en perfekt dag

Da de mange gæster havde nydt hinandens selskab, slappet af i jazzteltet, spist god mad og fejret en af Danmarks mest ikoniske virksomheder gennem en hel dag, stod ALIVE naturligvis også for at transportere de mange mennesker hjem til deres respektive landsdele i lejede busser igennem den lune sommernat.

KUNDENS UDBYTTE:
  • Et veleksekveret event
  • Ingen køer eller trængsel ved boderne
  • Fantastisk underholdning
  • En tydelig identitet i eventet
  • Masser af glade medarbejdere

En balancegang

Det kræver både overblik og rutine at eksekvere et stort event med 5.000 deltagere, uden at der opstår hverken køer eller ressourcespild.

I ALIVE har vi den knowhow, der gør, at vi kan skalere et projekt som dette, så madboder, fadølsfustager, bænkepladser, toiletter og alt andet praktisk passer til det antal gæster, der skal have noget ud af eventet. 

Derfor skal I som virksomhed ikke tøve med at spare med os, hvis I skal holde et events for mange tusinde gæster. Vi har prøvet det før.

Drømmer I om at skabe et uforglemmeligt øjeblik?

Så kontakt ALIVE og tag en snak med os om, hvordan vi indfrier lige præcis jeres ønsker og behov.

Ida Løfberg
CCO

Telefon: +45 29 11 34 77
ida.lofberg@alive.dk