Danish Commodities

ALIVE stod for bade idéudvikling, planlægning og eksekvering, da energivirksomheden Danish Commodities skulle afholde deres årlige, to-dages firmatur.

Fest i smukke omgivelser på Fyn

De smukke omgivelser ved og på Bamstrup Gods på Fyn dannede rammen om nogle festival-inspirerede dage for de danske medarbejdere i energivirksomheden Danish Commodities.

Ved ankomst på Fyn blev gæsterne installeret to og to i glampingtelte, der til lejligheden var rejst på den store græsplæne foran godset. Herefter gik formiddagen slag i slag med aktiviteter i de opstillede tipitelte, faglige indslag, vildmarksbade, sauna og god mad.

Om aftenen skiftede arrangementet karakter, da gæsterne indtog den smukke festsal inde på selve godset, hvor der var linet op med lækker, tre-retters menu, DJ, bar og dans til den lyse morgen.

ALIVE leverede en A-Z-løsning på hele projektet og stod for både venue-udvælgelse, opsætning af plads, vildmarksbade, saunaer og glampingtelte samt hele arrangementet på selve godset og transport frem og tilbage til Fyn.

gods
0
weekender
0
retters menu
0
glampingtelte
0

Øvelse gør mester

Fordi der altid skal sidde medarbejdere på Danish Commodities’ kontorer, og virksomheden derfor ikke kan give alle medarbejdere en ”friweekend” på samme tid, skulle arrangementet på Bamstrup Gods afholdes som to identiske events over to weekender.

KUNDENS UDBYTTE:
  • Mulighed for at få alle medarbejdere med til årets personaledag
  • To forskellige arrangementer til samme event
  • En unik oplevelse for alle medarbejdere
  • Masser af underholdning i det fri

Skal vi løfte jeres næste event?

Denne ekstra opgave stillede naturligvis øgede krav til alt fra booking af glampingtelte til ledig plads i festsalen, men i samarbejde med Danish Commodities og Bamstrup Gods løste vi udfordringen til alles store tilfredshed.

I ALIVE har vi stor erfaring i at løse opgaver, der adskiller sig fra de klassiske events. Og vi har masser af idéer til, hvordan jeres næste event kan eksekveres. Også selvom det ikke passer 100 % ned i en af de kategorier, vi har valgt at inddele vores tjenester i.

Drømmer I om at skabe et uforglemmeligt øjeblik?

Så kontakt ALIVE og tag en snak med os om, hvordan vi indfrier lige præcis jeres ønsker og behov.

Ida Løfberg
CCO

Telefon: +45 29 11 34 77
ida.lofberg@alive.dk