DGI BYENS Strategidag

I sommeren 2022 samledes 180 medarbejdere fra DGI Byen i København til medarbejderdag i en klatrepark i Odsherred. Hele dagen foregik under åben himmel, og ALIVE stod for både transport frem og tilbage, underholdning, musik samt F&B.

En aktiv dag til en aktiv arbejdsplads

Da vi i ALIVE fik til opgave at lave en A-Z-løsning for DGI Byen i forbindelse med deres medarbejderdag, kom vi hurtigt frem til, at dagen skulle stå i de mange aktiviteters tegn.

DGI Byen ønskede nemlig at prioritere den kreative udvikling højt, og Venue-valget faldt derfor på Gekko Park, der ligger et stenkast fra Sommerland Sjælland i Odsherred, og som huser en lang række klatrebaner og andre aktiviteter, som gæsterne frit kunne gøre brug af i løbet af dagen.

Vi lejede hele klatreparken til formålet og indrettede pladsen ved siden af klatrebanen med alt fra tippitelte og loungemøbler til et vildmarkskøkken. 

Dagen stod på adventuredyst, frit fald-udfordringer, en tur rundt i klatreparken samt fælles vildmarks-madlavning i det store køkken, mens det store fællestelt løbende fungerede som venue for diverse overraskelser og underholdningselementer.

Da dagen gik på hæld, spiste alle medarbejdere en treretters menu i det store tippitelt, der var blevet indrettet med langborde og bænke, og da mørket faldt på blev teltet omdannet til festlokale, der blev serveret drinks og en DJ holdt festen kørende, indtil turen gik hjem til København igen.

Balkanband som underholdning
0
retters menu
0
busser
0
medarbejdere
0

Styr på koordinering og registrering

Når man investerer i en A-Z-løsning hos ALIVE, så får man meget mere end de aktiviteter, der udfolder sig på selve event-dagen. En stor del af vores services handler nemlig om den koordinering og registrering, der går forud for events, hvor mange mennesker skal samles.

I tilfældet med DGI Byens medarbejderdag i Gekko Park stod ALIVE således for den onlineløsning, der gav medarbejder nem og hurtig mulighed for at registrere sig til eventet og samtidig løbende kunne holde øje med dagsprogram, afhentningstider, menu osv.

Denne del af eventet tager sig sjældent godt ud på billeder, men det er en vigtig del af den samlede event-pakke og noget, vi på ALIVE gør meget ud af skræddersy til de enkelte events, uanset om kunden ønsker en decideret app, et website eller kommunikation via mail.

KUNDENS UDBYTTE:
  • Godt flow på selve eventdagen
  • Nem online registreringsløsning
  • Venue med plads til leg og kreativitet
  • Masser af underholdning for medarbejderne
  • Transport t/r

En perfekt dag for alle involverede

Til DGI Byens strategidag var vejret perfekt, maden god, underholdning sjov, aktiviteterne udfordrende, drikkevarerne kolde og dansegulvet varmt. Og det faldt heldigvis i kundens smag:

”Det har været en sand fornøjelse at arbejde sammen med ALIVE til vores personale-sommerfest! Et utrolig gnidningsfrit forløb fra kontakt til kontrakt til afvikling, med høj kreativitet, god kommunikation, solid behovsafdækning, nye løsningsforslag og en eventyrlig energi der gjorde dagen nemt for os. Resultatet var en sublim dag, hvor der ikke var én eneste sjæl, der ikke gik glad og værdsat derfra. Tusind tak for ALIVE for at være vores partner og for at have skabt en dag vi sent glemmer!”

Irene Hillen, Projects & Strategy Implementation i DGI Byen

Drømmer I om at skabe et uforglemmeligt øjeblik?

Så kontakt ALIVE og tag en snak med os om, hvordan vi indfrier lige præcis jeres ønsker og behov.

Ida Løfberg
CCO

Telefon: +45 29 11 34 77
ida.lofberg@alive.dk