Mærsk Solstice

I sommeren 2023 omdannede ALIVE i samarbejde med Mærsk Nordre Toldbod til et veritabelt oplevelsescenter og showcase for firmaets lancering af deres CO2 venlige containerskibe under sloganet ” ALL THE WAY TO ZERO”.

En stor opgave på et lille område

Opgaven var kompleks, og den bestod bl.a. i at opbygge den vidensby, der havde til formål at fortælle titusindvis af nysgerrige besøgende om Mærsks arbejde med at skabe fremtidens CO2-neutrale containerskibe. Samtidig skulle 4.000 aktionærer og specialinviterede Mærsk-kunder i hold vises rundt på skibet Laura Mærsk, der lå for anker i Københavns Havn under hele eventet.

Første dag skulle EU-kommissionens formand Ursula von der Leyen tilmed døbe skibet ved en storslået ceremoni, mens hele verden fulgte med på en liveforbindelse. 


Ud over at koordinere al logistik i forbindelse med opbygning af containerbyen på land og de mange skibsbesøg på land, bestod opgaven i at give de titusindvis af nysgerrige gæster, der i løbet af de seks dage lagde vejen forbi den forholdsvis lille kajplads ud for Mærsks ikoniske hovedsæde, en spændende oplevelse.

Derudover skulle et stort antal inviterede gæster fra hele verden have en separat oplevelse af eventet med bl.a. networking på Langelinie Pavillonen, besøg i Mærsks museum på Esplanaden og mulighed for at komme ombord på skibet.

særligt indbudte gæster
0
event dage
9
gæster lagde vejen forbi
0
EU-kommissionsformand
0

Erfaring med store opgaver

Det var med lige dele ærefrygt og gåpåmod, at ALIVE gik til opgaven for Mærsk i Københavns Havn, men teamet bag projektet var aldrig i tvivl om, at de kunne løfte opgaven. De havde nemlig gjort noget lignende året forinden:

”Vi er overbeviste om, at vi blev valgt til opgaven, fordi vi tidligere havde håndteret logistikken, da Tour de France lagde deres Grand Départ i Danmark i 2022. Vi havde altså frisk i erindringen, hvordan man håndterer store menneskemængder og mange forskellige behov på et forholdsvis lille areal, og den viden fik vi virkelig brug for, da vi planlagde og eksekverede ” ALL THE WAY TO ZERO” i samarbejde med Mærsk i sommeren 2023. Heldigvis til alles store tilfredshed”, fortæller Head of ALIVE Jonas Oddermose. 

KUNDENS UDBYTTE:
  • Stor sikkerhed i eksekvering
  • Godt flow i afviklingen
  • Mange mennesker igennem på kort tid
  • Stor omtale i både nationale og internationale medier
  • En kompleks fortælling foldet ud med flotte virkemidler

Skal vi løfte jeres næste event?

Hvis jeres virksomhed står over for en produktlancering i den hele store skala, så tøv ikke med at få ALIVE med ombord. Vi har med ” ALL THE WAY TO ZERO”-eventet i København vist, at vi kan varetage mange forskellige behov på samme tid, samtidig med at vi har et stramt fokus på den logistik, der altid lægger fundamentet til store og vellykkede events.

Drømmer I om at skabe et uforglemmeligt øjeblik?

Så kontakt ALIVE og tag en snak med os om, hvordan vi indfrier lige præcis jeres ønsker og behov.

Ida Løfberg
CCO

Telefon: +45 29 11 34 77
ida.lofberg@alive.dk