Store Magleby 500 år

Den 20. maj 2022 stod ALIVE for sikkerheden, da H.M. Dronning Margrethe og Prinsesse Beatrix af Holland besøgte Store Magleby i forbindelse med fejringen af byens 500-års jubilæum.

I hendes majestæts hemmelige tjeneste

500 år efter, hollandske bønder satte deres ben på den flade, amagerkanske jord og bosatte sig lidt uden for Dragør ved Store Magleby, gik H.M. Dronning Margrethe og prinsesse Beatrix fra Holland i foråret 2022 i deres fodspor. Det store jubilæum blev fejret efter alle kunstens regler af Dragør Kommune, der havde inviteret båd lokale, gæster udefra og royale fra hele to europæiske monarkier til at deltage i fejringen.

ALIVE stod for hele den store sikkerhedspakke i forbindelse med det royale besøg inklusive koordinering med PET i ugerne op til besøget, planlægning af karetrute gennem byen, logistikken omkring den officielle modtagelse på Dragør Rådhus, pressehåndtering, opbygning af det område, hvor fotografer og journalister skulle stå samt udarbejdelse af den drejebog, der sikrede et smidigt flow under hele det royale besøg.

hollandsk borgmester
0
royale
0
års historie
0
tilskuere
0

En kompleks sikkerhedsopgave

Selve eventet løb af stablen over nogle få timer en majdag i 2022, men forberedelserne var både langstrakte, komplekse og krævede det maksimale af det team, som ALIVE havde dedikeret til opgaven:

”Store Maglebys 500-års jubilæum var en kompleks dag, fordi hovedopgaven handlede om de sikkerhedsforanstaltninger, der altid skal tages, når de royale og andre spidser deltager i et event.

Vi trak på al vores erfaring og alle vores kontakter i månederne og ugerne op til det store event, og vi er på bagkant virkelig stolte af, at den effektive koordinering og den høje sikkerhedsstandard var essentiel for succesen af dette prestigefyldte arrangement”, siger Jonas Oddermose.

KUNDENS UDBYTTE:
  • Ro i maven i forhold til sikkerhed og flow
  • Outsourcing af pressehåndtering
  • Ingen overraskelser på selve dagen
  • Tid til at nyde dagen og de royales selskab
  • Et gennemført arrangement med høj tilfredshed

Skal vi stå for sikkerheden til jeres event?

Vi har stor erfaring med sikkerhed og de foranstaltninger, der skal tages, når man afholder et større event.

Også til arrangementer, der ikke involverer de royale. Vi har et godt samarbejde med flere private sikkerhedsfirmaer, og vi vil med glæde stå for sikkerheden til jeres næste event.

Både som en del af en A-Z løsning og som en individuel entreprise i et allerede skemalagt arrangement. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi griber sikkerhedsopgaver til store og små events an.

Drømmer I om at skabe et uforglemmeligt øjeblik?

Så kontakt ALIVE og tag en snak med os om, hvordan vi indfrier lige præcis jeres ønsker og behov.

Ida Løfberg
CCO

Telefon: +45 29 11 34 77
ida.lofberg@alive.dk