Hjertegalla

ALIVE omdannede i 2022 ALLER HUSET på Havneholmen i København til et TV-studie, da vi sammen med TV2 Charlie og produktionsselskabet Warner afviklede indsamlingsshowet Hjertegalla, der satte fokus på danskere med hjerteproblemer.

Et event med hjertet på rette sted

ALIVE stod i 2022 for alt det praktiske rundt om selve TV-produktionen, da TV2 Charlie i samarbejde produktionsselskabet Warner og Hjerteforeningen satte fokus på – og samlede penge ind til – danskere med hjertesygdomme.

Vores arbejdsopgave inkluderede den overordnede venue-håndtering samt opbygning af scenen, VIP-håndtering, seating af publikum, koordinering med produktionsselskabet og F&B-service til både kunstnere, ansatte og publikum.

En del af noget større

Det stiller nogle særlige krav til et bureau, når et event både skal fungere for de mange indbudte gæster, der er fysisk til stede i salen, og de mange tusinde seere, der kigger med bag skærmene.

I ALIVE er vi stolte af at kunne løfte en sådan opgave for en stor, dansk broadcaster, ligesom vi er glade for, at vores samarbejde med broadcasteren, der producerede showet, forløb til alles store tilfredshed.

gæster til eventet
0
biler på højkant
0
TV seere
0
millioner indsamlet
0

Erfaring med store opgaver

”Vi er glade for at udvikle koncepter fra A-Z fra danske virksomheder, hvor vi står for hele eventet. Men vi er også stolte af at kunne indgå i et samarbejde og være et tandhjul i en større operation, som tilfældet var med Hjertegalla. Sådanne cases beviser, at vi kan indordne os og løfte vores del af opgaven, og denne form for eventeksekvering er også en stor del af vores forretning”, siger Jonas Oddermose.

Event på hjemmebane

Vi samarbejder med en lang række venues over hele landet, og vi kan således tilbyde vores kunder at afholde deres events i alt fra slotshaver og strandvejsvillaer til tomme fabriksbygninger og lagerhaller.

Men nogle gange skal man ikke krydse åen efter vand, og denne case var det oplagt at bruge ALLER-koncernens lyse, store og smukke hovedsæde midt i København som venue for Hjertegalla.

KUNDENS UDBYTTE:
  • Flot udsmykket venue centralt i København
  • Tryghed i forhold til afvikling
  • Gode forhold for gæster og kunstnere
  • Godt flow i forhold til ankomst og seating

Venue til jeres næste event?

I samarbejde med både produktionsselskab, broadcaster og Hjerteforeningen blev vi enige om at udnytte den store glasbygning, som ligger med den smukkeste udsigt over Københavns Havn, og som er ejet af vores moderselskab.

Vi er glade for at have muligheden for at bruge de smukke og lyse rum i ALLER HUSET til events for kunder, og vi undersøger meget gerne, om jeres kommende event kan afholdes på vores hjemmebane i ALLER HUSET.

Drømmer I om at skabe et uforglemmeligt øjeblik?

Så kontakt ALIVE og tag en snak med os om, hvordan vi indfrier lige præcis jeres ønsker og behov.

Ida Løfberg
CCO

Telefon: +45 29 11 34 77
ida.lofberg@alive.dk