Arkils 80-års jubilæumsfest

ALIVE eksekverede i 2021 en A-Z-løsning for entreprenørvirksomheden Arkil, da 80 års historie skulle fejres af de mange ansatte med et brag af en sommerfest. Eventet faldt sammen med afviklingen af Tour de France i Danmark, og da karavanen af cykelryttere kørte lige forbi hovedkontoret i Haderslev, fandt vi naturligvis en måde at kombinere de to events.

En kæmpe vejfest

Da Arkil i en menneskealder har spillet en stor rolle i opbygningen af Danmarks infrastruktur og bygget bl.a. veje – og Tour de France-karavanen samtidig lagde vejen forbi hovedkontoret i Haderslev – så lå det lige for at præsentere virksomheden for idéen om at omdanne deres 80-års jubilæum til en gigantisk vejfest.

Den idé var Arkil heldigvis med på, og ALIVE stod derfor i sommeren 2021 for idégenerering, planlægning og afvikling af den store fest, der bl.a. inkluderede et 80 meter langt sønderjysk kagebord, streetfood, telte, et hav af arrangerede lege, hyggelige loungeområder og underholdning af kunstnere som Jakob Dinesen, Drew Sycamore og JUNG fra den til lejligheden opbyggede scene.

ALIVE arrangerede ligeledes bustransport til og fra festen i Haderslev for hundredvis af medarbejdere fra hele landet, ligesom vi stod for booking af musikere samt konferencieren Rasmus Bjerg, der både underholdt med sin John Mogensen-trio og bandt festen sammen hele dagen.

Arkils 80-års jubilæum er et eksempel på en firmafest, hvor ALIVE stod for hele entreprisen, og hvor alle de små tandhjul i vores virksomhed spillede sammen, så Arkils medarbejdere kunne nyde den store dag i fulde drag.

meter kagebord
0
timers fest
0
scene
0
af Danmarks største musikstjerner
0

Tour de Arkil

ALIVE var i sommeren 2021 udvalgt som officiel event-partner for Tour de France, der havde lagt sin Grand Départ i Danmark. Det betød, at vi lavede en række store events for gæster fra hele verden i de tre danske målbyer, men det gjorde også, at vi tænkte verdens største cykelløb ind i mange af de øvrige events, vi lavede den sommer. Således også Arkils sommerfest.

Festen blev afholdt den dag, karavanen af cykelryttere kørte igennem Haderslev på den tredje og sidste etape gennem Danmark. Og som om det ikke var tilfælde nok, så passerede rytterne lige forbi den grund, hvor Arkils hovedsæde ligger, og hvor den store jubilæumsfest blev afholdt.

Derfor sørgede vi naturligvis for at bygge en tribune og for en stund rykke festen ned til vejen, så de mange festdeltagere havde det bedste udsyn til en begivenhed, der uden tvivl vil gå over i historien.

KUNDENS UDBYTTE:
  • En unik temafest
  • Ét bureau til hele entreprisen
  • Danmarks største musikstjerner som underholdning
  • Verdens største cykelløb i baghaven
  • Transport af medarbejdere fra hele landet

Skal vi arrangere jeres næste jubilæumsfest?

Vi kan desværre ikke love jer, at Tour de France-karavanen gør jer selskab, næste gang I holder jubilæumsfest. Men vi kan garantere, at I får en unik, gennemført og veltilrettelagt fest, hvis I vælger at alliere jer med os.

Vores dygtige eventplanlæggere og udviklere sidder klar til at dykke ned i jeres virksomheds historie og finde lige præcis den krog og det tema, der gør jubilæumsfesten til mere end blot endnu en firmafest.

Drømmer I om at skabe et uforglemmeligt øjeblik?

Så kontakt ALIVE og tag en snak med os om, hvordan vi indfrier lige præcis jeres ønsker og behov.

Ida Løfberg
CCO

Telefon: +45 29 11 34 77
ida.lofberg@alive.dk