GDCD Tour de France 2022

ALIVE var I sommeren 2022 officiel hospitality provider for Tour de France, da cykelløbets Grand Départ løb af stablen i Danmark. Opgaven indebar eksekveringen af intet mindre end 18 events i fem byer og deltagelse af mere end 8.500 deltagere i løbet af de tre dage, verdens største cykelløb kørte igennem landet.

18 arrangementer på tre dage

Selve opgaven bestod i at opsætte VIP-områder i forskellige byer langs ruten og dermed give tusindvis af betalende gæster mulighed for at komme helt tæt på rytterne, løbet og den magi, der indkapsler verdens mest berømte cykelløb.

VIP-områderne svingede i størrelse alt afhængig af forholdene og pladsen i de byer, de blev opsat i. Men alle områder indeholdt tribuner, F&B, telte, forskellige former for underholdning og sikkerhed, så de tusindvis af gæster, der inkluderede virksomheder og privatpersoner fra hele verden, kunne nyde løbet i lækre omgivelser og med god og uhindret udsigt.

I løbet af de tre dage, Tour de France-karavanen kørte igennem Danmark, stod ALIVE for hele 18 arrangementer i hhv. København, Nyborg, Vejle, Sønderborg og Haderslev. Og da rytterne forlod Danmark, havde mere end 8.500 gæster spist, drukket, snakket, festet og jublet sig igennem det store event fra vores tribuner, telte og spiseområder langs ruten.

Dette krævede naturligvis en helt ekstraordinær arbejdsindsats fra de mange ansatte, der hjalp med at bygge områderne op og rive dem ned igen, når feltet fortsatte til den næste by. Men også i månederne op til det enorme event blev der arbejdet på højtryk på ALIVE-kontoret i København.

deltagere
0
events
0
dage
0
bureau
0

Planlægning på den store klinge

Det store events succes afhang nemlig i høj grad af det planlægningsarbejde og den dialog, vi som bureau havde med myndighederne i de byer, hvor vi skulle opføre VIP-områder.

Vi brugte måneder på at besøge byerne, lave aftaler med myndighedspersoner, have dialoger om alt fra parkeringstilladelser til dimensionerne på tribunerne, hyre personale og booke udstyr, så vi til sidst havde den drejebog, vi kunne eksekvere de mange arrangementer efter.

I ALIVE er vi umådeligt stolte af det arbejde, der gik forud for de mange events under selve løbet. Og vi bruger dagligt de mange erfaringer, vi høstede før de hektiske Tour de France-dage, når vi i dag kommunikerer med kommuner og andre myndigheder i forbindelse med forskellige events.

KUNDENS UDBYTTE:
  • Fuld logistisk pakke
  • 18 events i løbet af tre dage
  • Stor synlighed
  • Sikkert flow under afviklingen
  • Masser af glade gæster fra hele verden

Tilfreds arrangør

Også hos arrangøren af Grand Départ i Danmark var der stor tilfredshed med det arbejde, vi i ALIVE udførte i forbindelse med det store event:

”Samarbejdet med offentlige myndigheder og alle øvrige parter bag projektet har foregået særdeles tilfredsstillende. Det gælder processerne for og opnåelse af alle relevante myndighedstilladelser, men også håndtering af de særlige krav til eventkoordinering, planlægning, logistik og lokale hensyn på tværs af landet, der stilles og evt. opstår i forløbet med en stor event. ”

Henrik D. Bernstein, Konstitueret direktør, Grand Départ Copenhagen Denmark 2022

Drømmer I om at skabe et uforglemmeligt øjeblik?

Så kontakt ALIVE og tag en snak med os om, hvordan vi indfrier lige præcis jeres ønsker og behov.

Ida Løfberg
CCO

Telefon: +45 29 11 34 77
ida.lofberg@alive.dk