Virtuel presse præsentation

ALIVE idéudviklede og producerede i 2021 en stor virtuel pressepræsentation for en international streamingtjeneste. Eventet blev optaget i Danmark og broadcastet til fire forskellige lande, hvor 200 pressefolk via individuelle logins så med.

Udvikling af den visuelle identitet

I månederne op til den store præsentation brugte vi mange ressourcer og masser af udviklingstimer på at ramme den helt rigtige, visuelle identitet og fysiske opbygning af studiet til selve præsentationen.

Alt fra det overordnede look til farveskalaer, forproducerede indslag, jingler og baggrundsmusik blev minutiøst gennemgået med kunden, så slutproduktet levede op til de høje krav til production value, der blev stillet.

I sidste ende var kunden så tilfreds med den endelige præsentation og afvikling, at præsentationen kom til at fungere som skabelon for lignende events i andre verdensdele.

Launch af event

I ugerne op til eventet stod ALIVE for at invitere og registrere 200 journalister fra medier i både Danmark, Norge, Sverige og Finland. Alle inviterede fik et individuelt login, så de kunne tilgå feedet, men ikke dele det med tredjemand.

Kundens CEO blev fløjet ind på dagen, og fra et lejet Tv-studie i Avedøre afviklede ALIVE den store præsentation, som gav seerne et grundigt indblik i kundens fremtidige tilbud og satsninger.

”Vi er stolte af at kunne løfte et event i den her kaliber for en stor spiller på det internationale streamingmarked. Det kræver rigtig store koordineringsmuskler at være bindeleddet mellem en streamingtjeneste og medier i fire forskellige lande, samtidig med at selve opgaven med at producere en fængende og underholdende pressepræsentation skal løses. Og vi er glade for, at vores produkt fungerede så godt, at det efterfølgende blev brugt som template for lignende events i andre territorier”, fortæller Jonas Oddermose.

TV-studie
0
kameraer
0
lande
0
deltagere
0

Skal vi afholde jeres næste virtuelle event?

I ALIVE har vi stor erfaring med at udvikle og eksekvere virtuelle events for danske og internationale virksomheder. Vi kan – som i tilfældet med den internationale streamingtjeneste ovenfor – stå for både idéudvikling, produktion og afvikling af eventet.

Men vi kan også skalere ned og udelukkende stå for enten produktionsdelen eller markedsføringen rundt om eventet.

Ring eller skriv til os og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med jeres næste virtuelle event.

KUNDENS UDBYTTE:
  • Én samarbejdspartner til at varetage kommunikationen til fire forskellige lande
  • En skabelon der kunne ”genbruges” i andre lande ved lignende events
  • Sikker afvikling af event uden tekniske udfordringer
  • En sikker platform til registrering af deltagere
Drømmer I om at skabe et uforglemmeligt øjeblik?

Så kontakt ALIVE og tag en snak med os om, hvordan vi indfrier lige præcis jeres ønsker og behov.

Ida Løfberg
CCO

Telefon: +45 29 11 34 77
ida.lofberg@alive.dk