om alive

Alive har over 20 års erfaring med hele livscyklussen omkring events, lige fra idéudvikling til at sikre et velafviklet event på højeste niveau hver eneste gang. Teamet bag ALIVE har varetaget den totale projektstyring af opgaver for mellem 50 til 20.000 deltager for både nationale og internationale kunder de sidste 20 år.

Vores team laver eventafvikling indenfor corporate, social og virtual events, hvor der aldrig er kreative begrænsninger.

ALIVE er powered by Aller Media og kan derfor trække på husets mange interne ressourcer, der gør, at vi kan klare store dele af vores produktion internt.

Hos ALIVE arbejder vi altid 100% transparente og uden kommissionsaftaler.

Mød vores team

Amalie nellegaard

Relationship & Project Manager (Barsel)

AndreasBjerring.ProjectmanagerALIVE.Eventbureau

Andreas bjerring

Project Manager

ThomasSteinmann.Head of Production - Hospitality Grand Départ.ALIVE

Thomas steinmann

Head of Production - Hospitality Grand Départ

rikke Dimes achiam

Project Manager

OM os

Når vi hos ALIVE skal hjælpe jer, gør vi en dyd ud af at analysere alle tænkelige aspekter og målgruppens adfærd ind i vores eventafvikling. På den måde kan vi skabe et kreativt univers, hvor jeres identitet som kunde skinner klart igennem – og deltagerne tager inspirerede derfra.

I vores eventafviklingen går vi ikke kun op i det visuelle, men også at produktionen har et solidt fundament – uanset hvor lille eller stort jeres event skal være. Om det er corporate, social eller virtuelle events, kan vi producere alt til jeres event.

En grønnere fremtid

Hos ALIVE er vi dedikerede i at finde miljøvenlige og bæredygtige alternativer, der kan minimere ressourcespild. Hvilket er et faktum, når I skal afholde events med os i ryggen.

Det er essentielt for ALIVE at være med til at ændre og optimere måden at tænke, skabe, samarbejde og engagere sig aktivt i fællesskaber. Det kan tilsammen løse industri-, samfunds- og miljøproblemer, hvis vi samarbejder effektivt mod en grønnere fremtid.

Samarbejder

ALIVE er medlem af Meetingsplace gennem Wonderful Copenhagen. Det er et destinationsnetværk indenfor kongres- og mødebranchen i København med over 100 partnere. Med en stor vægt på bæredygtig turisme og eventafvikling samarbejder vi med Wonderful Copenhagen. Læs mere om Wonderful Copenhagen Her.

Erhvervsorganisationen GRAKOM er bindeleddet for kommunikationsvirksomheder. GRAKOM overvåger udviklingen på markedet, lovgivning, teknologi og bæredygtighed, hvor de sigter mod nye og bedre forhold for både arbejdsgivere og ansatte i branchen. Læs mere om GRAKOM her

ALIVE er medlem af GRAKOMS Creativeclub, hvis mission er at dele inspiration og ny viden. Det giver kreative danske bureauer et nyt og inspirerende netværk. Læs mere om Creative Club her.

Kontakt