ALIVE logo negativt

Konference i København

Den stærkeste ambassadør i din markedsføring

Står du overfor at afholde en konference i København eller omegn, så kan vi hos ALIVE ikke blot få det til at ske – vi gør det til en oplevelse, der får alle deltagerne til at huske din virksomhed og jeres budskab.

Med mange års erfaring og et utal af konferencer, produktlanceringer og messer i bagagen ved vi, hvordan vi gør jeres indledende idéer til et færdigt og storslået produkt.

kick off og produktlanceringer

Står du overfor at afholde en konference i København eller omegn, så kan vi hos ALIVE ikke blot få det til at ske – vi gør det til en oplevelse, der får alle deltagerne til at huske din virksomhed og jeres budskab.

Med mange års erfaring og et utal af konferencer, produktlanceringer og messer i bagagen ved vi, hvordan vi gør jeres indledende idéer til et færdigt og storslået produkt.

Vi tager os af processen fra start til slut

At afholde en konference i København indebærer mange elementer, der leder til endnu flere spørgsmål. Hvor skal eventet afholdes? Hvem står for det tekniske setup til oplægget? Hvordan kommer jeres brand til udtryk i den visuelle identitet? Skal der involveres mad og drikke?

Hos ALIVE er vi eksperter i at tage jeres idékorn og realisere dem, så deltagerne husker jer og kommer klogere fra eventet. Til en start tager vi en indledende snak for at definere konferencetypen. Herefter bliver vi i fællesskab klogere på, hvad I gerne vil have ud af eventet, og hvordan man i praksis kan lave tiltag, der understøtter målene med konferencen.

Når vi er blevet klogere på jeres behov og tanker, fremlægger vi en plan for jer, som I naturligvis får lov at godkende, inden det hele iværksættes. Dette inkluderer selvfølgelig også den meget afgørende visuelle identitet, som skal matche med din virksomhed. Slutteligt står vi for den komplette proces og henter alle de nødvendige kompetencer ind, så du og din virksomhed kan fokusere på det, I er gode til; jeres viden.

Din konferencekoordinator er med dig fra A til Z

Planlægning af en konference indbefatter et utal af forskellige elementer, som alle sammen skal gå op i en højere enhed. Når vi går ind til opgaven som din konferencekoordinator, gør vi det velvidende, at din virksomheds omdømme står på spil. Og det ansvar agter vi at leve op til uanset opgavens størrelse.

Som allerførste led i processen vil vi sammen finde ud af, hvad de overordnede tanker er med eventet:

  • Hvilken viden skal deles, og hvordan skal den præsenteres?
  • Hvor lang tid skal konferencen foregå over?
  • Hvor skal det finde sted?
  • Skal eventet være med eller uden mad og drikke?
  • Hvordan skal der netværkes?
  • Hvilke aktiviteter skal implementeres for at understøtte konferencens formål?

Når først vi er blevet enige om de overordnede linjer for konferencen, kan vi begynde at gå mere i dybden med detaljerne.

Vi tager ikke beslutninger, der ikke godkendes af jer. I er med hele vejen og får lov til at godkende alle elementerne, inden vi iværksætter dem.

Vi tror på, at ordentlig forventningsafstemning er nøglen til ethvert succesfuldt samarbejde. 

Konference i København: Taler, møder, foredrag og diskussioner

Til en konference i København kan der være mange forskellige omdrejningspunkter. Et helt klassisk konferencesetup foregår med en række talere, der gør et publikum klogere på et specifikt emne. Afhængigt af jeres behov kan der i forbindelse med foredragene være efterfølgende workshops, åbne diskussioner eller blot noget mad og drikke, hvor deltagerne får lov til at netværke.

I fællesskab finder vi ud af, hvordan konferencen skal forløbe, så deltagerne får en god oplevelse og kommer hjem med ny viden, samtidig med at jeres virksomhed meget tydeligt står som afsender på hele eventet. Vi tror på, at gode brandoplevelser er den bedste måde at blive husket på. Derfor er det alfa og omega, at tilfredsheden er høj blandt deltagerne – og det er et ansvar, vi gerne tager på os. 

Udover en konference i København kan vi blandt andet også bistå med følgende inden for corporate events:

Ønsker I at kombinere en konference i København med eksempelvis en produktlancering eller en messe, så er vi meget lydhøre. Der er ikke noget i vejen for at kombinere forskellige typer af events, og vores kreative team skal nok finde på løsninger, der matcher både jeres og jeres deltageres behov. Med løbende dialog tror vi på, at vi får afholdt en konference i København for din virksomhed med det bedste resultat.

Julefrokost / Aller huset / 550 pax
Corporate events - Koncerence

ALIVE og Aller Media Denmark

ALIVE er en del af Aller Media, som i mere end 80 år har leveret og skabt brugervenligt indhold til danskerne. Aller Media står blandt andet bag BILLED-BLADET, SE & HØR, femina, Vi Unge, Heartbeats og meget mere, og derfor kan vi trække på stærke kompetencer i udformningen af din virksomheds konference i København.

Ikke alene ved vi, hvordan man får sat idéer i effekt – vi ved også, hvordan man bedst muligt appellerer til en lang række forskellige målgrupper, og hvordan vi får dem til at føle sig tilpas i det event, som vi får stablet på benene.

En særlig ressource, som vi kan trække på, er vores mange fotografer og videografer. Disse kan være med til at dokumentere eventet til efterfølgende brug, men der er også mulighed for at inkorporere liveudsendelser, mens eventet er undervejs. Kort sagt er der ingen chance for, at din virksomheds konference i København går i glemmebogen.

Udover fysiske konferencer afholder vi også hybride og virtuelle konferencer. Med en stærk digital tilstedeværelse på flere af Aller Medias produkter har vi evnerne til at gennemføre virtuelle møder og konferencer både professionelt og gnidningsfrit.

Netværk og fællesskab i fokus

Når man vælger at benytte sig af det værktøj, vi refererer til som en konference, så gør vi det for samværets skyld. Selvom vi lever i en digitaliseret tidsalder, opstår der en kemi og en stemning, når man er ude blandt folk, som ikke findes på webcammøder. Den atmosfære er vigtig, og den skal vi holde fast i, fordi den kan gøre noget helt særligt for din virksomhed.

På en konference i København kan du skabe den magi mellem mennesker, der ikke eksisterer online på samme måde. Her mødes mennesker, og der udveksles håndtryk, kram og smil, som man ikke får gennem en skærm. Når man kan mærke folk i person, oplever vi højere grad at der bliver taget nogle dybere dialoger om de idéer og tanker, der fremlægges – og det kan bogstaveligt talt være guld for din virksomheds netværk af ansatte, leverandører, kunder og investorer. 

Når vi afholder en konference, sikrer vi som et førende eventbureau i København, at mennesker har plads og tid til at interagere med hinanden. Vi vil gennem god kommunikation, kreativ ideudvikling og professionalisme samle din virksomheds netværk under ét tag til en konference i København.  

Inspirer dine deltagere til handling på en konference i København

Din virksomhed har nogle urokkelige visioner, der er grundlaget for jeres eksistens. Disse visioner har manifesteret sig i nogle konkrete produkter eller services, som skal afhjælpe et problem eller en udfordring. De fleste virksomheder er bygget op på denne måde – men ikke alle formår at viderebringe de essentielle budskaber til deres ønskede målgruppe. Med en konference i København kan du sikre dig, at din virksomhed får delt og diskuteret de visioner og budskaber, I ønsker at kommunikere.

Lad ALIVE  gøre jeres brand levende

Kontakt os nu og lad os sammen blive klogere på, hvordan jeres konference skal forestå.