Louise Aabling

Project Coordinator

Når ro og effektivitet mødes

Effektivitet og ro er de bærende principper for Louise Aabling, en vigtig spiller i projektledelsesteamet hos ALIVE. Med et roligt temperament og en metodisk tilgang holder hun hver dag styr på selv de mest krævende deadlines og komplekse projektplaner. I en verden af events, finder Louise ikke bare sin styrke, men også sin passion for at føre projekter gennem de mange faser – fra de første kreative ideer til den vellykkede udførelse og realisering.

Hun er hurtig til at omstille sig fra planlægning til eksekvering, og har et naturligt talent for altid at finde den bedste vej frem, selv i de mest udfordrende situationer. Målrettet og med en forståelse for kundens behov, holder Louise styr på detaljerne og sikrer, at ALIVEs events ikke blot opfylder, men ofte overgår kundernes forventninger, hvilket skaber en varig værdi for både kunderne og selve brandet.

Med et fast blik på fremtiden og med en dedikation til faget, glæder Louise sig til at være med i udviklingen af nyskabende og engagerende events hos ALIVE.

OM Louise

  • Mestrer detaljer og deadlines
  • Omstillingsparat i en travl hverdag
  • Engageret og rolig på samme tid
Kontakt os og få et skræddersyet tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du et skræddersyet tilbud på et event eller en firmagrupperejse?

Så kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.