ALIVE logo negativt

VIRTUELLE KONFERENCER

Brug moderne teknik til din fordel med en virtuel konference

Virtuelle konferencer er et fantastisk redskab til at styrke relationer, udbrede brandkendskab og gøre deltagerne klogere via online platforme.

Hos ALIVE er vi eksperter i at samle mennesker til store events, uanset om det drejer sig om et fysisk event, digitalt event eller en blanding af begge.

Virtuelle konferencer er et fantastisk redskab til at styrke relationer, udbrede brandkendskab og gøre deltagerne klogere via online platforme.

Hos ALIVE er vi eksperter i at samle mennesker til store events, uanset om det drejer sig om et fysisk event, digitalt event eller en blanding af begge.

FSC Design Award

Totalentreprise på dine virtuelle konferencer

En virtuel konference har en lang række fordele. Men det bliver for alvor kun fordele, hvis man kan levere et professionelt setup, der kan engagere og fastholde de mange deltagere. Fastholdelsen består ikke kun i at dele relevant viden, men i høj grad også om en gnidningsfri og professionel oplevelse med jer som værter for eventet. 

Hos ALIVE brænder vi for at levere levende brandoplevelser, som folk husker. Derfor tager vi ansvaret for din virtuelle konference fra start til slut med alt, hvad det indebærer. I de indledende snakke afklares jeres behov, inden det konkretiseres til en komplet plan for hele eventet. I er eksperter på et emne, som I gerne vil kommunikere omkring – vi er eksperter i at danne rammerne for fortællingen og skabe den brandoplevelse, I ønsker, at folk skal gå fra konferencen med. 

Totaloplevelsen består også i, at den digitale konference ikke udelukkende behøver at foregå online. Vores store netværk af samarbejdspartnere med unikke kompetencer fra medieverdenen kan alle bidrage med et indspark efter behov. Hvis du udelukkende går efter en fysisk konference, kan du læse mere her.

Ram hele Danmark med en digital konference

Lad det være sagt; fysiske konferencer kan noget helt særligt, fordi energien mellem mennesker er svær at replikere fra skærm til skærm. Men virtuelle konferencer har nogle praktiske fordele, der i sidste ende kan være meget gavnlige for jeres brand og forretning. Fordelene inkluderer blandt andet følgende:

  • Større deltagelsesprocent på grund af tidsfleksibilitet
  • Større geografisk dækning – ja, faktisk helt ubegrænset geografisk dækning
  • Unikke måder at engagere deltagerne på
  • Færre udgifter til eventlokation
  • Færre udgifter til kost og logi

Alle fysiske lokationer har også en begrænsning på, hvor mange man faktisk kan samles til en konference. Med et digitalt event kan man afhængigt af programmet have et ubegrænset antal deltagere og derved et gigantisk forretningspotentiale, hvis man kan lokke nok til at være med. Der er trods alt stor forskel på 100 og 1.000 deltagere, skulle det komme så vidt. 

Møder, taler og foredrag online

En digital konference kan være mange ting. Man er ikke begrænset af, at det foregår digitalt, og derfor skal du ikke være bekymret for, om dit møde eller foredrag kan foregå virtuelt.

Vi har gjort det mange gange før, og vi tager også gerne ansvar for den virtuelle konference, du skal afholde.

Der findes nemlig ikke en opskrift på, hvad den perfekte konference skal indeholde af program, og vi tager gerne udfordringen op med at integrere specialønsker i vores produktion.

Kan du dog godt lide at holde dig til de klassiske bokse, kan du her finde flere eksempler på, hvilke typer events vi hos ALIVE kan hjælpe dig og din virksomhed med. Der finder du også en mere specifik liste med typer af virtuelle events.

Har du en helt særlig forespørgsel, som slet ikke passer ind nogen steder? Vores kreative team vil elske at tænke dine idéer om til konkrete elementer i et event.

Virtuelle konferencer via ALIVE og Aller Media Denmark

Femina, SE og HØR, Elle, Vi Unge – Listen af brands, som folkene bag ALIVE har stået for, er lang. Når du vælger ALIVE, får du ikke bare et kreativt og innovativt eventbureau – du får en bredviftet portefølje af stærke kompetencer, der har produceret indhold til nogle af Danmarks største brands. 

ALIVE er nemlig en del af Aller Media Denmark, som siden 1873 har leveret indhold af allerhøjeste kvalitet med hjælp fra stærke samarbejdspartnere. Den erfaring er uerstattelig, når man skal engagere, underholde og informere en stor menneskeskare.

Vi har folk i teamet, der udtænker idéerne, og vi har folk i teamet, der eksekverer dem, så dit brand får en fortælling, du bliver stolt af. 

Vi ved nemlig godt, at dine deltagere ikke bare skal have en god oplevelse. De skal have en god oplevelse med din virksomheds brand, så du faktisk kan lave forretning på det i sidste ende. Derfor vil al indholdsmateriale også blive udarbejdet med udgangspunkt i din virksomheds visuelle identitet, når du vælger ALIVE som din partner til virtuelle konferencer.

Få et tilbud på virtuelle konferencer

Har du læst dig nysgerrig på, hvad vi egentlig kan gøre for dig og din virksomhed i forbindelse med en digital konference?

Så giv os et kald, og lad os tage en indledende snak om, hvordan vi kan komme i mål med en virtuel konference på jeres betingelser.

Det er naturligvis helt uforpligtende. Vi håber at høre fra dig.