Virtuelle events

Hos ALIVE kan vi skabe jeres næste virtuelle event, hvor deltagerne føler sig inkluderede, informerede og underholdt i trygge selvvalgte rammer

Med virtuelle events kan man informere, underholde og vigtigst af alt samle mennesker igen – på en ny og spændende måde. Alt dette blev en realitet, da COVID-19 ramte Danmark i 2020, og det ikke var muligt at afholde events i samme grad som før.

Der er mange muligheder, når man laver disse typer af events, hvor eventet kan være delvist fysisk med digitale samlingspunkter. Alt det har ALIVE været på toppen af og hurtigt kreeret en god tilgang til producering og afvikling af dette. 

Eksempler er:

Vi har fundet nogle af de bedste samarbejdspartnere som formår at levere et stærkt og fejlfrit produkt, når I skal afholde et virtuelt event. Dette gør, at vi kan være i tæt dialog med jer og leverandørerne fra A-Z.

ALIVE arbejder blandt andet sammen med det digitale studie 4K, der har specialiseret sig i det virtuelle univers og har bygget et studie kun til at afholde virtuelle events. Derudover anvender vi også vores eget studie Aller TV-deskder bliver særligt opsat efter jeres ønsker og behov.

Virtuelle events - alive

Virtuelle events cases

Virtuelpressevidning. digitaltevnent
Virtuelle events - presselancering
Virtuel presselancering for international kunde
Virtuelle events - digital konference
All About Teens
Virtuelafvikling.virtueltevent.digitaltevent
Virtuel lancering af streamingsplatform
Virtuelle events - fredagsbar
Virtuel fredagsbar med ølsmagning
Den store forskel findes i de små detaljer

Ønsker I at afholde et fysisk, hybridt eller virtuelt event i samarbejde med et full-service eventbureau, så er ALIVE jeres næste samarbejdspartner.

Kontakt