ALIVE logo negativt

FIRMAFEST

LAD ALIVE SÆTTE LIV TIL DIN FIRMAFEST

En firmafest er et stærkt middel til både at ruske medarbejderne sammen og styrke relationen til arbejdspladsen – og vi ved jo, at glade og velfungerende ansatte er hjørnestenen i enhver succesfuld virksomhed.

Hos ALIVE er vi eksperter i at samle, underholde og servicere mennesker. Derfor står vi gerne klar som samarbejdspartner til din forestående firmafest, hvis du gerne vil levere et ekstraordinært event, som ikke går i glemmebogen lige foreløbigt. 

Uanset om arrangementet er for 10 eller 10.000 personer, har vi erfaringen til at finde de løsninger, der efterlader alle deltagerne med et smil på læben. 

Hos ALIVE har vi erfaringen til at gøre din virksomheds konference til et event, der ikke blot beriger på insights, men på menneskelige oplevelser.

Vi har gjort det mange gange før, og med Aller Media Danmark i ryggen kan vi skabe events, der ikke går i glemmebogen. 

Firmafest med ALIVE på dine vilkår

Din firmafest skal naturligvis være på dine vilkår. Derfor indgår vi altid i en dybdegående dialog med dig og din virksomhed forud for ethvert event, så alle er enige om, hvad der skal foregå, hvor det skal foregå og hvornår det skal foregå. 

I denne dialog vil vi lytte indgående til jeres behov og komme med vores konstruktive feedback og løsningsforslag, så vi i fællesskab skaber et event, der er realistisk både økonomisk og praktisk. Er der særlige krav til lokation? Er der behov for, at nogle deltager online? Er firmafesten en del af et kick-off eller produktlancering? Skal der inkorporeres workshops eller live underholdning? Skal det være mere end bare en ryste-sammen-fest, men et decideret teambuilding-event

Hos os er der ingen fast definition af en firmafest. Den definition skaber vi i fællesskab, når vi har fundet ud af, hvordan jeres event skal sammensættes. Du skal derfor ikke være bange for at komme med input, som man typisk ikke ville associere med en firmafest. Vi kan i fællesskab altid finde den rette løsning for jer.

Mulighederne er mange. Og bare rolig – du behøver ikke at have udtænkt det hele på forhånd. Vi skal nok stille alle de rigtige spørgsmål, så ethvert hjørne af firmafesten bliver dækket. 

Din konferencekoordinator er med dig fra A til Z

Planlægning af en konference indbefatter et utal af forskellige elementer, som alle sammen skal gå op i en højere enhed. Når vi går ind til opgaven som din konferencekoordinator, gør vi det velvidende, at din virksomheds omdømme står på spil. Og det ansvar agter vi at leve op til uanset opgavens størrelse.

Som allerførste led i processen vil vi sammen finde ud af, hvad de overordnede tanker er med eventet:

  • Hvilken viden skal deles, og hvordan skal den præsenteres?
  • Hvor lang tid skal konferencen foregå over?
  • Hvor skal det finde sted?
  • Skal eventet være med eller uden mad og drikke?
  • Hvordan skal der netværkes?
  • Hvilke aktiviteter skal implementeres for at understøtte konferencens formål?

Når først vi er blevet enige om de overordnede linjer for konferencen, kan vi begynde at gå mere i dybden med detaljerne.

Vi tager ikke beslutninger, der ikke godkendes af jer. I er med hele vejen og får lov til at godkende alle elementerne, inden vi iværksætter dem.

Vi tror på, at ordentlig forventningsafstemning er nøglen til ethvert succesfuldt samarbejde. 

Professionel eksekvering af mere end bare firmafester

ALIVE er udsprunget af Aller Media Denmark, som siden 1800-tallet har leveret underholdning til danskerne i form af blandt andet BILLED-BLADET, SE og HØR og mange andre titler. Vi har derfor et stærkt bagland, med færdigheder indenfor mange felter, som kan komme jer til gode. Vi er eksperter i eventplanlægning, og vi har blandt andet været med til at arrangere events for Tour de France, Stark og DGI. 

Derfor får du også mere end bare et godt planlægningsgen, når du vælger ALIVE. Du får del i stærke kompetencer inden for film, foto og design, som indgår i en stor del af de events, som vi arrangerer. Ønsker du eksempelvis, at firmafesten skal optages og dokumenteres til intern brug, behøver du ikke hyre en ekstern partner til denne del – vi kan i ALIVE også varetage den type opgaver. 

ALIVE jubilæum
Corporate events alive
socialtevent. eventbureau. eventkøbenhavn

Få et tilbud på en firmafest i dag

Vi håber, at vi har gjort dig en smule klogere på, hvad det vil sige at lade ALIVE stå for din firmafest. Tøv alligevel ikke med at kontakte os og høre nærmere om dine muligheder for at afholde en firmafest i lige præcis din organisations ånd. Det er ganske gratis og uforpligtende at tage en indledende snak med os.

Vi glæder os til at høre nærmere om din virksomhed og dine ønsker til din kommende  firmafest.