ALIVE logo negativt

SOCIAL EVENTS

Skab et nærværende socialt event med ALIVE

Skal du afholde et social event? Med ALIVE får du en eventpartner, der er med fra A-Z. Sammen kan vi skabe et arrangement, som deltagerne vil nyde og ikke mindst huske. 

Et social event kan være alt fra en lille intim forsamling til en firmafest for mere end 10.000 deltagere, og der er således mange kreative muligheder for din organisation eller virksomhed. 

Vigtigst af alt er, at eventen skal afspejle jeres virksomhedsidentitet- og værdier. Som eventbureau prioriterer vi derfor at lære jer at kende og at have en gennemsigtig kommunikation.

ALIVE har blandt andet afviklet:

Det primære fokus for alle vores social events er, at deltagerne skal have noget at se frem til, og at de alle skal tage hjem med følelsen af at være blevet en oplevelse rigere.

Nedenfor findes eksempler på nogle af vores tidligere cases med blandt andet STARK, GDCD Tour de France og ELLE Awards.

Et Social Event kan være alt fra en lille intim forsamling til en firmafest for mere end 10.000 deltagere, og der er således mange kreative muligheder for jer som kunde.

Vigtigst af alt er, at eventet skal afspejle jeres virksomheds identitet og værdier. Som eventbureau prioriterer vi derfor at lære jer at kende og at have en gennemsigtig kommunikation.

ALIVE har blandt andet afviklet:

  • Awardshow
  • Sportevent
  • Julefrokost
  • Jubilæum
  • Galla
  • Koncert
  • Brandingdage
  • Kick-offs
  • Firmaarrangementer
  • PR-events

ALIVE har blandt andet erfaring med at producere Social Events med afsæt i festlige rammer såsom jubilæer, awards shows, sportsevents og firmafester.

Det primære fokus for alle vores Social Events er, at deltagerne skal have noget at se frem til, og at de alle skal tage hjem en oplevelse rigere.

Nedenfor findes eksempler på nogle af vores tidligere cases med blandt andet STARK, GDCD Tour de France og ELLE Awards

Få en eventpartner, der har gjort det før

Hvad end man skal afholde et arrangement for 100 eller 10.000 mennesker, er der et utal af elementer at tage højde for – lige fra den indledende kontakt til selve eksekveringen af eventet. Hos ALIVE er vi eksperter i netop at udleve dine drømme for eventen på den kreative del, samtidig med at det organisatorisk og logistisk går op i en højere enhed. 

Når du første gang rækker ud til ALIVE med henblik på at afholde et eller flere social events, vil vi indledningsvist tage en dybdegående samtale for at afklare, hvad der forventes til eventen. Jo mere konkrete idéerne er, jo bedre er vores muligheder for at finde på optimale løsninger. Denne samtale er essentiel for samarbejdet, fordi vi tror på, at grundig forventningsafstemning leder til de bedste resultater.

I har tankerne om, hvad jeres social event skal indeholde. Vi har erfaringen til at eksekvere på dem. Vi ønsker at indfri så mange drømme som muligt, men vi er ærlige og åbne omkring, hvad der kan lade sig gøre, når man afholder social events i denne størrelsesordning. 

Social events drevet af Aller Media Denmark

Når du vælger ALIVE, får du lidt mere end det, øjet umiddelbart ser. Vi er nemlig ejet af mediehuset Aller Media Denmark, som i mere end 150 år har leveret og produceret indhold til forbrugerne i forskellige former. Du får altså del i samme kompetencer, som har været med til at skabe blandt andet Femina, SE og HØR, Elle og Vi Unge. 

Sagt på en anden måde har vi skabt oplevelser for danskere i forskellige demografiske grupper, og derfor er vi også overbeviste om, at vi kan skabe social events, der matcher det segment, som din organisation ønsker at skræddersy et arrangement til. Aller Media Danmark har overlevet udviklingen ved at selv at være fortrop i den, og derfor kan du altid regne med moderne og tidssvarende løsninger.

ARKIL Jubilee celebration

Særlige behov? Vores social events efterlever dem

Social events kan have mange størrelser, og vi går altid langt for at imødekomme de krav, som bliver stillet til os. Selvom du her på siden finder en masse typer af social events, så er det ikke fastlagte pakkeløsninger. Tværtimod er du og din organisation eller virksomhed i høj grad med til at påvirke hvilke specifikke elementer, der skal indgå i eventet. 

Ønsker du at afholde et kick off, hvor folk skal have mulighed for at følge med virtuelt fra deres stuer rundt omkring i landet? Skal der afholdes et jubilæum med et helt særligt indslag? Ønsker du en unik lokation, der skal bringe lidt ekstra wow-effekt til firmafesten? Eller skal der stables et program med fokus på teambuilding sammen til det store firmaarrangement

Alle disse ting – og mange flere – er mulige, hvis du vælger at afholde social events med ALIVE som din eventpartner. Og har du ikke selv idéerne, skal vores kreative team nok finde de helt rigtige løsninger til dit social event. 

Med brandoplevelsen i fokus

Når vi bliver kontaktet med henblik på at afholde et stort event, ved vi godt, at der forventes noget af os – og den forventning trives vi i. Grundlæggende handler det om, at du gerne vil stable et professionelt social event på benene, så deltagerne kan tage hjem med en sublim oplevelse i bagagen, der hænger ved mange år senere.

Vi etablerer et visuelt univers, der er i overensstemmelse med jeres genkendelige farver, og vi sørger for en struktur og en klarhed omkring, hvad der skal ske, så alle deltagerne aldrig nogensinde er i tvivl om planen. Et højt niveau af professionalisme i social events sætter dybe spor i både ansatte, partnere og kunder, og det kommer din organisation til gode på både kort og lang sigt. 

Social event cases

STARK 125 års jubilæum
Social event - julefrokost
Aller julefrokost
Billed Bladets Tv-Guld
Social event - sportevent
SØNDAG Ballroom Fitness
Social.event.Eventbureau.spotsevents
femina Kvindeløb
GDCD Tour de France 2022 - Official Hospitality Provider
Awardshow.socialevent.ALIVE
ELLE Awards
Social event - awardshow
Dansktop prisen

Hør nærmere om social events i dag – helt uforpligtende

Går du med en drøm om et social event, som du gerne vil realisere? Det er gratis og uforpligtende at få en samtale med os omkring, hvordan du kan gøre et social event til virkelighed med de elementer, som du ønsker skal indgå.

Ræk ud til os i dag, og bliv klogere på dine muligheder for afholdelse af social events. Var det ikke social events, du ledte efter? Så tag et kig på vores liste over generelle events