loader image

MILJØPOLITIK

Danmarks første eventbureau med en GTO-certificering

ALIVE vil gøre en forskel i eventbranchen og bidrage til en mere grøn og cirkulær dagsorden. Vi ser en vigtighed i at indgå i dialog med vores leverandører og kunder, om hvordan vi sammen kan forbedre det miljømæssige fodaftryk før, under og efter event. 

Som en del af vores bæredygtige indsats har vi modtaget en GTO-certificering, som er en miljøcertificering for turisme organisationer, der gør en særlig indsats i forhold til bæredygtighed. Dette gør ALIVE til det første eventbureau med en GTO-certificering.

Læs om offentliggørelsen af GTO-certificeringen samt om samarbejdet her.

En bæredygtig tilgang fra A-Z

Som det første GTO-certificerede eventbureau vil vi i ALIVE fra start til slut have en bæredygtig tilgang. ALIVE vil i samarbejde med leverandører og venues, som alle ønsker at gøre en indsats med at bidrage til den grønne dagsorden.

For at arbejde bæredygtigt til events, tager vi bl.a. udgangspunkt i følgende tiltag:

Cirkulære planer for alt materiale efter endt event

Undgå engangsbranding

Undgå madspild

Minimalt brug af plastic

Sortering af affald

Alle leverandører tilkendegiver deres miljøpolitik

Foretrække el-køretøjer

Samarbejdspartnere

Vores GTO-certificering er kun starten på rejsen om at tage ansvar for miljøaftrykket i eventbranchen. Vi har nemlig indgået et samarbejde med HORESTA/Green Key og Wonderful Copenhagen Sustainability afdelingen om at udvikle en ny branche certificering. Dette skal muliggøre, at events og eventbureauer kan blive certificeret på samme vilkår, som man kender det fra hotel-, venue- og forlystelsesbranchen.

Vores miljøpolitik

ALIVE vil efter bedste evne altid rådgive vores kunder i den mest bæredygtige retning samt bestræbe os på at have så lille en belastning på miljøet, som muligt, fra start til slut i processen.

Få indsigt i vores miljøpolitik her.

DMC in Copenhagen

Kontakt os i dag!

Kontakt