ALIVE logo negativt

EVENTS

Events med ALIVE - øjeblikke, der ikke glemmes

Hos ALIVE har vi en klar mission: Vi ønsker at skabe øjeblikke, der ikke glemmes. Den mission agter vi at leve op til, hver gang vi kaster os ud i et nyt eventprojekt. 

Du kan hos ALIVE få sparring og eksekvering på en lang række af forskellige typer af events, så du imponerer både ansatte, kunder og andre interessenter. 

Grundlæggende kan du med os som samarbejdspartner vælge mellem to typer af events:

Begge af disser typer af events kan arrangeres som virtuelle events, hvis man ønsker, at folk skal kunne deltage fra hele verden. 

Aller 150 year anniversary

Hos ALIVE ønsker vi at skabe øjeblikke, der bliver husket af både jer og jeres deltagere.

Som eventbureau har vi fokus på tre eventtyper: Corporate Events, Social Events og Virtual Events.

Vi tager hånd om jeres event og matcher vores faglighed og kompetencer med jeres ønsker og behov.

Se vores tidligere events nedenfor, og bliv inspireret til jeres næste konference, messe, lancering, seminar, jubilæum eller andet event – uanset om det skal foregå fysisk, virtuelt eller i hybridform er ALIVE det eventbureau, der kan hjælpe jer.

Hvad er corporate events?

Corporate events har primært fokus på faglighed i en eller anden form. Et event i denne kategori kan f.eks. have til formål at udvikle de nuværende ansatte samt at informere og vidensdele om et specifikt emne overfor kunder og samarbejdspartnere. 

For at gøre det mere konkret kan det blandt andet være:

Et corporate event er dog langt fra begrænset til disse.

Eventtyper kan sagtens kombineres, og vi skaber sammen et event der er baseret på jeres ønsker. Fandt du derfor ikke, hvad du ledte efter på listen, skal du ikke være bange for at kontakte os – vi finder altid den rette løsning for jer.  

Selvom et corporate event centrerer sig om noget fagligt, glemmer vi ikke, at eventet også er et værktøj til branding af din virksomhed.

Derfor kan du regne med et visuelt setup, der er i linje med jeres virksomhedsidentitet, så man ikke er i tvivl om, hvem afsenderen er. 

Hvad er social events?

Et social event har det sociale i fokus mere end det faglige. Det handler om at samle mennesker og give dem et fantastisk arrangement, din virksomhed kan være stolte af at lægge navn til.

Jeres identitet vil naturligvis komme til udtryk i det festlige setup, og gennem nærmere dialog finder vi ud af, hvordan eventen skal skræddersyes. I har nogle budskaber og en overordnet idé for eventen – vi har kompetencerne til at eksekvere på tankerne og finde løsninger, der matcher både deltagerne og budgettet. 

Et social event kan blandt andet være:

ALIVE jubilæum
Elle Awards 2023
ARKIL Jubilee celebration

Hvad er virtuelle events?

Et virtuelt event er en løsning, flere og flere virksomheder samt organisationer tilvælger. Det kan være svært at erstatte magien, der opstår, når mennesker mødes, men virtuelle events har nogle stærke praktiske fordele, et fysisk event ikke har. 

Med virtuelle events kan deltagere, der bor langt væk, nemlig deltage. Det giver ubegrænsede muligheder for at eksponere din viden og din virksomhed, fordi alle kan sidde med hjemmefra bag en skærm. Samtidig kan man spare en del penge på venue, hvis man vælger at holde det 100 % virtuelt. 

Man kan også vælge en hybridløsning, hvor der både er mulighed for fysisk og online deltagelse. Vi har stor erfaring med optagelse og liveudsendelser, og derfor behøver du ikke finde et eksternt bureau til at stå for den del – vi klarer det hele in-house med vores store bagland i Aller Media Denmark.

Konference.Event.Eventbureau.eventbureaukøbenhavn

Din proces, når vi står for dit event

Hos ALIVE overlader vi ingenting til tilfældighederne. Vi står for hele eventen fra A-Z, men vi gør det med udgangspunkt i jeres idéer og tanker for eventen. Sammen tager vi nemlig en dialog, hvor eventen og hele programmet udarbejdes, inden vi iværksætter projektet. 

Din virksomhed står som afsender, og derfor er det afgørende, at deltagerne ikke blot får en god oplevelse, men gennem det grafiske setup fornemmer, hvem der står bag. Vi udarbejder al grafisk materiale, som godkendes af jer, inden det tages i brug. En event er nemlig et stærkt markedsføringsredskab, som både kan inspirere kunder og styrke de interne relationer i virksomheden.

Vi trækker på erfaring og kompetencer fra Aller Media Denmark, som gennem 100 år har leveret stærke visuelle oplevelser til danskerne via forskellige platforme. Derfor er vi også overbeviste om, at vi kan komme i mål med et event, der rammer helt i din virksomheds eller organisations ånd. 

Nysgerrig? Lad os tage en uforpligtende snak

Et event for mange hundrede eller tusinde mennesker kan synes uoverskueligt – både logistisk og økonomisk. Derfor vil vi rigtig gerne tage en helt uforpligtende indledende snak for at finde ud af, hvad der er realistisk i forhold til jeres budget og ønsker for eventet. 

Vi vil rigtig gerne høre fra dig og gøre dig klogere på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed eller organisation. 

Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder.