ALIVE logo negativt

FIRMAARRANGEMENT

SKAB ET LEVENDE FIRMAARRANGEMENTPÅ DINE BETINGELSER

Firmafest, konference, sportsbegivenheder eller awardshows. Årsager til at afholde et event er der nok af, og vi er leveringsdygtige i at afholde events i Københavns, hvor vi håndterer alt fra A-Z. 

Vi kan afholde alle eventtyper, og har afholdt events for mellem 50-20.000 deltagere. Med ALIVE er du sikret en seriøs og professionel samarbejdspartner.

Hos ALIVE er vi specialister i at samle mennesker – og vi hjælper også gerne dig og din virksomhed med at stable et firmaarrangement på benene, der kan inspirere både ansatte, kunder og samarbejdspartnere. Med vores kreative bagland og årelange erfaring kan vi planlægge og eksekvere lige præcis det firmaarrangement, du går og drømmer om.

Vi er bevidste om, at et firmaarrangement skal være mere end blot en god oplevelse for alle de involverede. Det er et af de stærkeste midler, man har til at styrke de interne relationer og udvide netværk – hvilket i sidste ende er med til at skabe en sund og velfungerende virksomhed eller organisation. Du kan her læse mere om, hvordan vi hos ALIVE kan give dig og dine deltagere en unik og særpræget oplevelse.   

Hvilke typer af firmaarrangementer afholder vi?

Et firmaarrangement kan komme i mange former. Vi afholder arrangementer, som har til formål at samle de ansatte og forkæle dem. 

Det kan eksempelvis være:

ALIVE Hjertegalla Event Management
Corporate events alive

Vi afholder også arrangementer, som har til formål at uddanne både ansatte og samarbejdspartnere. 

Det kan eksempelvis være:

Vi afholder ligeledes arrangementer, som har til formål at udvide netværket og skabe økonomiske gevinster for de involverede parter. 

Det kan eksempelvis være:

Skræddersyede firmaevents

Kort sagt er mulighederne mange, når du ønsker at afholde dit firmaarrangement gennem ALIVE. Skulle du ikke finde det, du lige præcis leder efter her på listen, så tøv ikke med at kontakte os alligevel. Et firmaarrangement er ikke et hyldeprodukt – det er stærkt personaliseret efter de behov og ønsker, du har. Brug derfor blot disse eventtyper til inspiration i stedet for at se dem som fast definerede produkter. 

Et virtuelt firmaarrangement

Udviklingen inden for events og firmaarrangementer har de seneste år taget en kraftig drejning mod det virtuelle univers. Hvor mange danskere blev tvunget til at arbejde hjemmefra i stedet for fysisk – hvilket ikke viste sig at være så slemt, som man forinden pandemien kunne have forestillet sig.

Tværtimod er der mange fordele ved at kunne afholde firmaarrangementer og events digitalt. Først og fremmest tillader det, at et ubegrænset antal mennesker kan deltage, og at man ikke nødvendigvis behøver leje et stort slot, for at finde plads til alle. Lokation kan være en stor post i budgettet, og derfor kan et virtuelt event være en god løsning for nogle virksomheder.

Hertil skal man naturligvis lægge de ekstra udgifter i, som det koster at livestreame eventet. Dette er heldigvis ikke noget, du skal ud og finde eksterne tilbud på. Hos ALIVE er vi nemlig eksperter i livestreaming og alle facetter af den digitale omstilling, og derfor bliver det indregnet i den samlede pakke, hvis du ønsker at afholde et virtuelt event

Udover den mindre udgift til eventlokation kan de følgende udgiftsposter måske ligeledes mindskes: 

  • Færre udgifter til kost og logi
  • Større deltagelsesprocent på grund af tidsfleksibilitet
  • Større geografisk dækning – ja, faktisk helt ubegrænset geografisk dækning
  • Unikke måder at engagere deltagerne på

Nogle vil helt klart foretrække det fysiske samvær ved et firmaarrangement, fordi det er svært at finde en digital erstatning for den energi, der skabes mellem mennesker. Men omvendt giver det digitale setup også nogle unikke måder at skille sig ud på, og man kan engagere deltagerne på nye og moderne måder. Det er dog vigtigt at gøre med professionelle samarbejdspartnere, da dårlig lyd, dunkel belysning og pixelerede billeder hurtigt kan få folk til at valfarte væk fra dit virtuelle firmaarrangement. 

Heldigvis kan vi netop til denne del benytte os af det stærke samarbejde vi har med vores moderselskab Aller Media Danmark, som har nogle helt særlige kompetencer inden for billede og video.

Sådan kommer vi i mål med dit firmaarrangement

Et firmaarrangement for flere hundrede eller tusinde mennesker er ikke et simpelt projekt. Det kræver en utrolig mængde planlægning, som vi naturligvis tager os af. Vi har dog brug for dine input til at sikre os, at arrangementet bliver lige præcis, som du og din virksomhed ønsker det.

Dette kræver en indledende dialog, hvor vi først får de overordnede tanker på plads, og hvor vi får en idé om budgettet for eventet. Med dette på plads har vi meget bedre forudsætninger for at tage en mere konkret dialog, hvor vi gennemgår og planlægger hvert trin af firmaarrangementet. Man skal huske, at små detaljer kan være meget afgørende, hvis et arrangement skal stables på benene til over tusinde mennesker. 

Med denne udtømmende dialog sikrer vi os, at der er fuldstændig enighed omkring, hvad der skal foregå hvornår. Denne forventningsafstemning mener vi er ideel, når man bagefter skal evaluere på hele firmaarrangementet. Vi ønsker nemlig ikke at levere et tilfældigt, godt resultat baseret på mavefornemmelser – vi ønsker, at de bevidste valg i processen op til skal fungere som en garanti for et veludført event. 

Vi tager ansvar for dit firmaarrangement – og tør godt sige nej

Når du samarbejder med ALIVE, skal det naturligvis foregå på dine præmisser, og med dine ønsker som udgangspunktet for firmaarrangementet. Der er dog til langt de fleste events også nogle budgetrammer, som vi skal holde os inden for. Derfor er vi ikke blege for at komme med alternativer til, hvordan vi kan indfri specifikke ønsker inden for den givne økonomi. 

Vi ønsker ikke at love guld og grønne skove, hvis det ikke er realistisk at gennemføre alle ideerne, uden at projektet løber over budget. Tværtimod tror vi på, at det gode samarbejde opstår, når man er ærlige og transparente omkring, hvad der er realistisk.  

Vi er altså ikke bange for at sige nej – men du kan altid regne med, at vi præsenterer en alternativ løsning, så vi kommer så tæt på det oprindelige ønske som muligt.

FSC Design Award

Firmaarrangement: Dit eget visuelle univers

En stor del af din identitet som virksomhed er de farver og mønstre, der gør, at kunder, ansatte og partnere kan genkende dig. Dit event skal naturligvis afspejle din virksomheds identitet, og derfor udarbejdes der grafik og ofte branding til lige præcis dit firmaarrangement. 

Dette gør sig gældende, uanset om du skal gennemføre et fysisk event, et virtuelt event eller en blanding af de to. ALIVE har selv alle kompetencerne in-house, og derfor kan du regne med den vanlige høje kvalitet, vi ynder at levere til alle vores events. Når vi producerer materiale, udarbejdes det med samme nænsomhed, som gjaldt det vores egen virksomhed – det synes vi, at du fortjener. Desuden har vi øje for bæredygtighed og at materialevalg lever op til vores ønske om at gøre eventbrancen mere grøn.

Som med alle andre dele af dit firmaarrangement er vi lydhør for dine input. Har du derfor specifikke forespørgsler i forhold til grafiske elementer, vil vi gå langt for at få det til at ske. Vi har gode kontakter i branchen, der kan levere selv helt særlige ønsker. 

ALIVE er understøttet af Aller Media Denmark

Mediehuset Aller Media Denmark har eksisteret siden 1800-tallet og igennem tiden været med til at producere indhold til danske husstande i mange forskellige formater – primært blade og magasiner. Aller Media Denmark har blandt andet produceret FEMINA, SE og HØR, Vi Unge, ELLE og flere. Hver måned læser 1,8 millioner danskere mindst en af Aller Media Denmarks titler. Og det må jo sige noget om den underholdningsværdi, der leveres. 

Det er med disse kompetencer i ryggen, at vi hos ALIVE kan hjælpe dig godt i mål med dit foreliggende firmaarrangement. Aller Media Denmark har nogle stærke kompetencer inden for grafik, video og konceptudvikling, og dem trækker vi på, når vi skal skabe et helt særligt event på dine præmisser. Et firmaarrangement med flere hundrede eller tusinde deltagere kræver en masse hænder, og vi er stolte af at kunne sige, at Aller Media Denmark understøtter vores arbejde og muliggør mange af de drømme, som vores kunder kommer med.

Udvikl forretningen med et corporate event

Et firmaarrangement kan som nævnt være mange ting. Ønsker du at stå for et firmaarrangement, hvor folk skal have mulighed for at mødes og netværke, er et corporate event en rigtig god løsning. Her er det ikke kun virksomhedens ansatte, som deltager, men også nuværende og potentielle kunder. 

Du kan eksempelvis vælge at afholde et foredrag, som kan være givende for din specifikke målgruppe. Vi hjælper naturligvis hele vejen igennem, så alle får en fantastisk oplevelse og går hjem en smule klogere på både emnet og din virksomhed. Vi ved, at afholdelse af et firmaarrangement også handler om forretning i sidste ende, og derfor tilrettelægger vi ethvert event med dette for øje også. 

Lad os tage en uforpligtende snak

Vi håber, at vi har kunnet gøre dig klogere på, hvad det vil sige at bestille et firmaarrangement gennem ALIVE – og ikke mindst hvad dine muligheder er. Husk blot, at der ikke er nogen fast definition af et virksomhedsarrangement. Det er en definition, vi sammen skaber, når du gør os klogere på, hvad du gerne vil opnå med netop dit event.

Tøv derfor ikke med at tage kontakt til os allerede i dag for at høre nærmere. 

Den første snak er altid gratis og uforpligtende, så vi sammen kan finde ud af, om det er et match. Vi glæder os til at høre fra dig og få indsigt i din forretning eller organisation.