ALIVE logo negativt

CORPORATE EVENTS

Vidensdel, eksponer og netværk med corporate events

Skal du afholde et corporate event? Med ALIVE får du en eventpartner, der er med fra A-Z. Sammen kan vi skabe et corporate event, hvor deltagerne får en informativ og inspirerende oplevelse.

ALIVE har arrangeret konferencer, produktlanceringer og andre arrangementer med et deltagerantal på alt mellem 50 og 10.000  – og vi vil hjertens gerne hjælpe din virksomhed også. 

Et corporate event er godt til: netværk, vidensdeling, fremlæggelse af nye undersøgelser, fremvisning af nye produkter og meget andet.

ALIVE har blandt andet afviklet:

Disse typer af events kan afholdes både internt for jeres ansatte eller eksternt for samarbejdspartnere. Det vigtigste er blot, at deltagerne går klogere hjem.

Med et corporate event får I muligheden for at skabe en oplevelse, hvor jeres virksomhed, produkt og budskaber er i centrum.

Nedenfor findes eksempler på nogle af vores tidligere cases med blandt andet FSC, Rambuk og Women of the Future.

Corporate events alive

ALIVE har arrangeret konferencer, produktlanceringer og andre arrangementer med et deltagerantal på mellem 50 og 1.000+.

Et Corporate Event er godt til: netværk, vidensdeling, fremlæggelse af nye undersøgelser, fremvisning af nye produkter og meget andet.

ALIVE har blandt andet afviklet:

  • Konferencer
  • Partnermøder og lederkonferencer
  • Messer og udstillinger
  • Kick-offs
  • Produktlanceringer
  • Seminar og workshops
  • Møder
  • Kommercielle events
  • Incentives

Disse typer af events kan afholdes både internt for jeres ansatte eller eksternt for samarbejdspartnere – det vigtigste er, at deltagerne går klogere hjem.

Med et Corporate Event får I muligheden for at skabe en oplevelse, hvor jeres virksomhed, produkt og budskab er i centrum.

Nedenfor findes eksempler på nogle af vores tidligere cases med blandt andet FSC, Rambuk og Women of the Future.

Hvad er corporate events egentlig?

Corporate events kan være mange ting. ALIVE har igennem tiden afholdt mange forskellige typer af corporate events for mange forskellige virksomheder og organisationer. Står din virksomhed eksempelvis med et nyt produkt, der skal lanceres, kan du afholde en produktlancering, hvor du inviterer kunder og partnere til at se det an. Samtidig kan det være udbytterigt for ansatte at få et bedre indblik i det produkt, der skal definere virksomheden fremover. 

En anden form for corporate events kan være en konference. Konferencer handler ofte om at dele viden gennem foredrag, hvor deltagerne skal gå fra eventen klogere på et bestemt emne. Det kan være for ansatte, partnere eller branchekollegaer – eller kunder, som I gerne vil imponere med jeres nyeste findings på et bestemt område.  

Et sidste eksempel på et corporate event er et incentive. Et incentive handler om at pleje de interne relationer i virksomheden og give de ansatte lyst til at udvikle sig selv og virksomheden. Det kan eksempelvis være i forbindelse med en produktlancering eller et kick off, hvor medarbejderne skal motiveres ekstra i det næste stykke tid til at fokusere på salget af det specifikke produkt. Her er et incentive en perfekt måde at skabe ekstra sammenhold på og styrke motivationen. 

Igen er det vigtigt at huske på, at ingen af disse produkter er fast definerede hyldeprodukter. Du kan sagtens blande forskellige former for events. Vores professionelle og kreative teams skal nok finde løsninger, der får det hele til at gå op i en højere enhed.

Skab en uforglemmelig brandoplevelse

Når man afholder et event med en virksomhed eller organisation som afsender, skal indholdet ikke blot berige – det skal gøres topprofessionelt, så ansatte, partnere og kunder får en positiv oplevelse som helhed. Indholdet skal inspirere, men udførslen af eventet er mindst lige så vigtig for at skabe en ekstraordinær brandoplevelse.

Det er her, ALIVE kommer ind i billedet. Vi har øje for kommercielle interesser samt ønsket om medarbejderfastholdelse, når vi hjælper virksomheder og organisationer med at stable corporate events på benene. Du har noget, du gerne vil dele – vi har kompetencerne til at realisere et corporate event, som inspirerer folk og får dem til at huske din virksomheds brand. 

Corporate events powered by Aller Media Denmark

Hvis du vælger ALIVE som din partner til at stå for dit corporate event, får du også vores bagland med. ALIVE er nemlig en del af koncernen Aller Media Danmark, som siden 1800-tallet har leveret indhold til danskerne via forskellige platforme. Af mere kendte projekter har Aller Media Danmark blandt andet lagt navn til BILLED-BLADET, Elle, Vi Unge og SE og HØR – og det er netop den erfaring med indholdsoplevelser, vi hos ALIVE kan trække på, når du vælger os som eventpartner.

Aller Media Danmark har, som navnet antyder, særlige kompetencer inden for det kreative mediefelt, og vi kan derfor tilbyde unikke løsninger inden for eksempelvis video og foto, såfremt det skal være en del af din virksomheds corporate event. Ligeledes er konceptudvikling højt på listen over styrker, og vi sparrer derfor meget gerne omkring, hvordan et event bedst muligt kan inspirere og underholde uden at gå på kompromis med det faglige indhold. 

Som en moderne løsning kan du derfor også med ALIVE gøre dit event virtuelt. Du kan læse meget mere om virtuelle events og finde ud af, om det er løsningen for dig. Grundlæggende har du den store fordel, at man ikke behøves at være fysisk til stede ved eventen, hvilket gør, at antallet af deltagere ikke begrænses af en fysisk lokation. Efter pandemien har danskerne vænnet sig til at benytte digitale platforme mere, og dette er derfor en løsning, vi oplever stigende efterspørgsel på. 

socialtevent. eventbureau. eventkøbenhavn
Social event - sportevent

Vi integrerer dine ønsker i et corporate event

Når vi hos ALIVE står for planlægning af corporate events for virksomheder, findes der ikke et hyldeprodukt, da hvert event er unikt i vores øjne. Henvender du dig til os med nogle bestemte tanker om, hvad dit corporate event skal indeholde, vil vi altid forsøge at integrere det i eventen – og hvis vi ikke kan tilbyde det, som du specifikt søger, finder vi på et funktionelt alternativ. 

Vi tror på, at det gode event skabes, når jeres drømme mødes med vores kompetencer og erfaring inden for corporate events. Vores mål er altid at komme så tæt på det corporate event, som I har tænkt jer, men vi siger ikke nødvendigvis ja til alle idéer og tanker. Vi har nemlig stået for mange corporate events gennem tiden, og vi ved, hvad der er realistisk i forhold til både budget og planlægning. 

Visuel identitet i linje med jeres brand

Grundlæggende er et corporate event i mange tilfælde et marketingtiltag, og derfor vil et samarbejde med ALIVE altid være med jeres forretning for øje. Det betyder også, at eventen vil få en visuel identitet, der matcher den, virksomheden eller organisationen bruger i den generelle markedsføring. 

Uanset om eventet foregår virtuelt, på en fysisk lokation eller er en blanding af begge, så kan du regne med, at alle deltagerne går derfra med en stærk fornemmelse af, at I faktisk var afsenderen på eventet. Vores kreative teams udarbejder al grafisk materiale til både virtuelle og fysiske formål – indhold, som du naturligvis får lov til at godkende inden brug. 

Corporate event cases

Corporate events - konfereince
Rambuk
Corporate events - Koncerence
Women of the Future
All About teens
All About Teens
Konference og Awardshow
FSC Klimakonference & Design Award
Corporate events - Award Show
The M List

Nysgerrig? Få en snak med os i dag

Vi håber, at vi har kunnet gøre dig klogere på mulighederne for corporate events til din virksomhed eller organisation. Hos ALIVE sidder vi i hvert fald klar til at hjælpe dig videre til næste skridt i processen, så du kan komme ud over stepperne med dine drømme og idéer. 

Det er altid gratis og uforpligtende at henvende sig og fortælle nærmere om det projekt, der er i støbeskeen. Vores projektledere vil herefter rådgive på bedste vis om, hvordan et nyt produkt eller ny viden bedst kommer ud til bestemte målgrupper. 

Kontakt os i dag og hør nærmere. Vi glæder os til at sætte liv i jeres corporate events.